MyQii account verwijderen.

Wil je jouw MyQii account verwijderen? Geen probleem, je kan zelf een verwijderverzoek indienen via de MyQii app.

Qii ontvangt jouw verwijderverzoek en streeft ernaar dit binnen twee werkdagen te voldoen. Wil je dat de organisatie direct geen toegang meer heeft tot jouw gegevens? Lees dan hier hoe je een deelactie intrekt en dien daarna je verwijderverzoek in. 

Op het moment dat jouw MyQii account verwijderd wordt, worden al jouw gegevens verwijderd uit ons systeem en de toegang van de organisatie met wie je gegevens deelt ook. Heb je een medebewoner in je MyQii huishouden? Dan dient deze zelf een verwijderverzoek in te dienen als deze persoon ook het MyQii account verwijderd wil hebben. 

Stappenplan MyQii account verwijderen:

Via de MyQii app kan je zelf een verwijderverzoek indienen. Volg onderstaande stappen om te zien hoe je dit doet. 

Lukt het niet meer om in te loggen in de MyQii app? Dan mag je ook via ons formulier of telefoonnummer vragen of we jouw account willen verwijderen.

Stap 1:

Log met je pincode in via de MyQii app. Klik rechts onderaan op ‘Account’ om naar deze pagina te gaan. Klik onderaan de pagina op ‘Account verwijderen’.

Stap 2: 

Het scherm in de MyQii app geeft je wat uitleg over wat dit betekent voor jouw account en deelactie(s). Scroll naar onderen voor de verwijder-knop.

Stap 3: 

Als je het zeker weet klik je op ‘Mijn account verwijderen’.

Stap 4: 

De MyQii app vraagt je nogmaals te bevestigen dat jouw account echt verwijderd mag worden. Klik op ‘Bevestigen’ om akkoord te gaan.

Stap 5: 

Vervolgens geeft de MyQii app je bevestiging over het indienen van je verwijderverzoek. Wij zullen er zorg voor dragen dat al jouw gegevens uit ons systeem worden verwijderd.

Stap 6: 

Wanneer Qii je account verwijderd heeft sturen we je altijd een e-mailbevestiging. Wanneer je deze e-mail hebt ontvangen, dan is jouw MyQii account dus verwijderd.

Heb je een medebewoner uitgenodigd?

Wanneer Qii een verwijderverzoek ontvangt, dan wordt alleen het account gekoppeld aan dit verzoek verwijderd.

Heb je dus een medebewoner uitnodigt dan wordt deze niet automatisch verwijderd. Vraag de medebewoner zelf om een verwijderverzoek in te dienen via de MyQii app of ons contactformulier.

Eventueel openstaande uitnodigingen voor medebewoners verwijderen we wel.

Hulp nodig?