Medebewoner uitnodiging verwijderen.

Met je MyQii account kan je een medebewoner of partner uitnodigen voor je huishouden, zodat jullie samen gegevens kunnen delen met een organisatie.

Je kan op ieder moment een medebewoner of een uitnodiging voor een medebewoner verwijderen via de MyQii app. Op deze pagina leggen we uit hoe je een openstaande uitnodiging voor een medebewoner intrekt.

Heeft jouw medebewoner al een MyQii account gemaakt? Ga naar het stappenplan voor het verwijderen medebewoner uit huishouden om precies te zien hoe je dit doet.

Stappenplan

medebewoner uitnodiging verwijderen:

In sommige gevallen zet de MyQii app automatisch een uitnodiging voor een medebewoner klaar, bijvoorbeeld wanneer je dit hebt aangegeven bij je huishoudsamenstelling.

Het kan voorkomen dat dit niet de bedoeling was, of je later bedacht hebt en geen medebewoner meer wilt uitnodigen. Volg dan deze stappen om de uitnodiging te verwijderen zodat je deelactie alsnog geplaatst kan worden. 

Lukt iets niet? Neem dan contact op en omschrijf bij welke stap je bent vastgelopen, zo kunnen we je sneller helpen.

Stap 1:

Open de MyQii app en log in met je pincode. Je komt meteen in het overzicht van je deelacties. 

In het rijtje ‘In afwachting’ zie je de deelactie waarbij nog een openstaande medebewoner uitnodiging staat. Klik op deze deelactie om verder te gaan.

Stap 2: 

Als je op deze deelactie klikt verschijnt een melding. Klik op ‘Uitnodiging verwijderen’ om verder te gaan. 

Wil je toch een medebewoner uitnodigen?

Je kan de uitnodiging uit de melding naar je medebewoner sturen zodat deze je uitnodiging kan gebruiken. Lees het stappenplan medebewoner uitnodigen om precies te zien hoe je dat doet.

Je kan ook op een later moment een medebewoner toevoegen aan je deelactie. 

Stap 3: 

Je krijgt een nieuwe melding te zien met de vraag of je dit zeker weet. Klik op ‘Verwijderen’ als je door wil gaan.

Stap 4: 

Als het verwijderen van de uitnodiging gelukt is, dan zie je nu een melding die dit bevestigt. De deelactie wordt nu automatisch geplaatst.

Stap 5: 

De deelactie is nu in het rijtje ‘Actief’ geplaatst. Je ontvangt ook een e-mail die bevestigt dat de deelactie geplaatst is. 

De volgende keer dat je een deelactie start, wordt deze ook geplaatst zonder de uitnodiging voor een medebewoner.

Wil je een uitnodiging verwijderen uit meerdere deelacties?

Wanneer je dit stappenplan afrond, heb je de openstaande uitnodiging uit één deelactie verwijderd. Je kan vanaf dat moment nieuwe deelacties starten.

Heb je meerdere deelacties in afwachting staan? Dan heb je mogelijk ook meerdere uitnodigingen klaargezet. Herhaal dit stappenplan dan voor alle deelacties in afwachting. 

Het kan zijn dat je tussendoor opnieuw moet inloggen in de MyQii app, soms duurt het even voor een wijziging zichtbaar is. 

Hulp nodig?