Team.

Wie zijn we?

In het jaar 2015 is Qii opgericht door Rutger van Hulzen en Jelle Vreman en inmiddels bestaat ons snel groeiende team uit 15 specialisten, ieder op zijn of haar vakgebied.  Anno 2021 zetten we ons  iedere dag in om onze dienstverlening door te ontwikkelen voor de dag van morgen en voor onze missie:

Iedere consument in de regie over zijn gegevens!

Bedrijven vragen veel gegevens op bij consumenten, bijvoorbeeld als ze een woning willen huren, een auto willen leasen of een lening willen afsluiten. Door digitalisering wordt online privacy steeds belangrijker. Wij geven consumenten regie op hun gegevens en controle over hun privacy.

En dit is pas het begin. De markt van privacy en data ontwikkelt zich snel en de toepassingen zijn eindeloos. We zijn onze oplossingen constant aan het ontwikkelen, stap voor stap leren we waar organisaties behoeften aan hebben en welke features wij nog kunnen toevoegen om waarde te creëren in het proces van personal data management en daarmee in uw acceptatieproces.

Veilige gegevensuitwisseling, privacy en service zijn kernbegrippen die Qii definiëren.

Ons team bestaat dan ook onder andere uit een Privacy Officer, Functionaris Gegevensbescherming en een Information Security Officer. Zij borgen de veiligheid en privacy ten aanzien van de data die wij voor u verwerken. Sinds juli 2021 zijn we ISO 27001 gecertificeerd.

Onze mensen van Development zijn o.a. dagelijks bezig om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en de nieuwe features te implementeren. Hoe makkelijker, beter en sneller de App werkt hoe blijer de consument.

Ook staan elke dag onze mensen van het Klanten Contact Center (KCC) voor u klaar om u en de consument verder te helpen bij alle vragen.

Wilt u graag meer over ons of over onze dienstverlening weten?
Stuur ons een mailtje en we vertellen u graag meer.

Team Qii.

rutger

Rutger van Hulzen 
CEO

Randy

Randy Vreman
COO

Jaap

Jaap Witsenboer
Head of Product