Deelnemen aan huishouden.

Het delen van jouw gegevens via MyQii kan je samen met je partner of medebewoner doen door elkaar uit te nodigen in je huishouden. Je kan bij het aanmaken van je MyQii account een uitnodiging klaarzetten.  

Jouw medebewoner kan je ook een uitnodiging sturen. Deze uitnodiging kan alleen gebruikt worden om een MyQii account te maken. Heb je al een MyQii account gemaakt voordat je uitgenodigd werd voor een huishouden, dan kan je de volgende stappen volgen om deel te nemen aan een bestaand huishouden. 

Stappenplan

deelnemen aan huishouden:

Ben je uitgenodigd om deel te nemen aan het huishouden van je medebewoner of partner? Dan kan je zelf een MyQii account maken. Maar als je zelf al een MyQii account gemaakt hebt, dan kan je gebruik maken van onderstaand stappenplan.

Lukt iets niet? Neem dan contact op en omschrijf bij welke stap je bent vastgelopen, zo kunnen we je sneller helpen.

Stap 1:

Je hebt een uitnodiging van je medebewoner ontvangen. Heb je al een MyQii account? Klik dan op ‘Ik heb al een MyQii account’.

Als je nog geen MyQii account hebt kan je op ‘MyQii aanmaken’ klikken en zo je account afronden.

Ik kan geen MyQii aanmaken

Klik je op ‘MyQii aanmaken’ en krijg je onderstaande melding te zien? Klik dan op het woordje ‘Hier’ om verder te gaan. Je wordt dan naar de pagina van stap 2 gestuurd. 

Stap 2: 

De volgende pagina geeft aan dat je een bericht naar MyQii kan sturen via het onderwerp ‘Deelnemen aan huishouden’. Bekijk goed welke informatie wordt gevraagd om jouw deelname af te ronden.

Om jou toe te voegen aan het juiste huishouden heeft Qii tenminste het e-mailadres nodig van degen aan wie je gekoppeld wil worden.

Stap 3: 

Hier zie je het formulier. Vul je eigen contactgegevens in bij de velden van het formulier. Selecteer het onderwerp ‘Deelnemen aan huishouden’ en plaats in het vlak ‘Bericht’ het e-mailadres van degene met wie je samengevoegd wil worden. Zodat we jullie beiden kunnen opzoeken en koppelen.

Stap 4: 

Wij ontvangen je formulier en gaan meteen aan de slag met het koppelen van jullie MyQii accounts. Om de deelname te accepteren ontvang je een e-mail. Klik op ‘Inloggen’ en log in jouw telefoonnummer en de sms-code die je ontvangt.

Zie je de e-mail niet meteen maar heb je wel een bericht van support@qii.nl ontvangen? Controleer dan eerst je spam of ongewenste map.

Stap 5: 

Eenmaal ingelogd krijg je bovenstaande melding. Accepteer deze om de deelname aan het huishouden te accepteren. De website stuurt je nu naar het overzicht van je MyQii account.

Stap 6: 

Wanneer de deelname aan het huishouden goed is gegaan en een deelactie (woning reactie) in afwachting stond, dan kan deze nu automatisch geplaatst worden. Jij en je medebewoner ontvangen beiden bovenstaande e-mail wanneer de deelactie geplaatst wordt. Ook kun je deze nu inzien in je MyQii app.  

Hulp nodig?